DCIJ wint opnieuw

(10-nov-2018) Wedstrijdverslag door Wim Winter

Dammen en Hoensbroek. Hoe kom je daar in hemelsnaam? Na wat gesteggel over ontbijten bij Ikea werd besloten in Weert te stoppen voor een kop koffie met snert. Ja, dat is het moderne ontbijt van onze voorzitter. Zag er wel erg lekker uit.

Brion Koullen en zijn vrouw Olga deden niet mee, maar wel hun mooie dochter Darja. Bram kon zijn aandacht er niet bij houden en hij verloor kansloos. Het zij hem vergeven. Zelf had ik inmiddels gewonnen van Marijn Jans, die een werkelijk schitterende combinatie nam, die voor hem helaas niet goed was. Ik zwijnde natuurlijk, want ik had het nooit gezien.

Jesse won na een korte vleugelopsluiting. Zijn tegenstander dacht goed te staan, maar kwam van een koude kermis thuis. En als derde won Stijn van de sterke Theo Schippers. Toen werd de kans op winst voor DCIJ wel heel erg groot.

Cees van Duijvenbode had helemaal niet hoeven te verliezen van de sterke Michel Stempfer, maar ging door de klok. Krijn won schlemielig van een aspirant. Was niet aardig van Krijn. Jacqueline, Cees van der Vlis en Kees Pippel remise en tot slot wist Martin zijn partij ook nog te winnen. DCIJ is nu opgeklommen naar de tweede plek en doet nog volop mee voor de prijzen.

Uitslagen in Toernooibase

Terug