Beker 2018/2019

Uitslagen in Toernooibase

Uitslagen 1e ronde (12-okt-2018)

Afgelopen vrijdag werd de eerste ronde van het bekertoernooi gehouden. Doordat het benodigde aantal van 16 deelnemers niet gehaald werd, zullen er twee lucky losers geloot worden uit degenen die uitgeschakeld zijn.

Bij slechts één match was er meer dan één partij nodig om tot een beslissing te komen: Max Doornbosch kroop in de eerste partij tegen Jacqueline Schouten door het oog van de naald en ging met een enorme tijdvoorsprong de tweede partij in, wat de genadeklap voor Jacqueline bleek te zijn.

1e ronde
Kees Pippel - Klaas de Krijger2-0
Krijn ter Braake - Cees van der Vlis2-0
Albert Roelofs - Wim Winter 0-2
Max Doornbosch - Jacqueline Schouten 1-1, 2-0
Lars van Eeken - Nicole Schouten 0-2
Martin van Dijk - Jesse Bos uitgesteld tot 19 oktober1-1, 2-0

Krijn ter Braake en Jesse Bos door naar finale beker (06-jan-2019)

Als opwarmertje voor de nationale competitie werd afgelopen vrijdag de halve finale van de beker gehouden. De eerste finalist was al snel bekend: Krijn ter Braake had Max Doornbosch al snel te pakken in de hekstelling. Ook Jesse Bos leek zich na één partij te gaan plaatsen voor de finale, maar Kees Pippel wist ternauwernood nog te ontsnappen. Na nog een remise sloeg Jesse in de derde partij wel toe.

Overige uitslagen:

Albert Roelofs - Nicole Schouten 2-0
Klaas de Krijger - Wim Winter 0-2 (na een spectaculair slot)
Martin van Dijk - Cees van der Vlis 2-0

Jesse Bos prolongeert titel bij bekertoernooi (04-feb-2019)

Bij het bekertoernooi werd afgelopen vrijdag alweer de finale gespeeld. Jesse Bos, die als lucky loser naar de kwartfinale ging, wist zijn titel te prolongeren door in twee partijen af te rekenen met Krijn ter Braake. Kees Pippel werd derde na een overwinning op Max Doornbosch.

Terug